oh yes

2011-02-26 x 16:41:46



14-O2-2O11

2011-02-15 x 10:32:26


alla hjärtans dag firade jag efter skola, en timme på aktiverum och en stallvisit. det blev en tur till en plats som ligger mig varmt om hjärtat, utsiktsplatsen vid landborgen. där satt jag med min kärlek, åt kalla pannkakor med nutella & banan i minusgrader med tända ljus, tjocka filtar och varandra.

ett smycke fick jag i combo med en surprise. ledtråden var "ta med ombyte" och det första som slår mig är klädsim? dessvärre får jag hålla mig i lite mer än en vecka, men den som väntar på något gott ..

weekend

2011-02-14 x 09:37:39


efter riktigt gottigt fredagsmys så blev det lördag till häst, i tennishallen och på dansgolvet. jag fick mig en spårad utgång med otroligt snygga blåmärken och en förflyttad käke, jag hittade mitt bankkort i baren och x antal fyllesms har uppdagats. 

därefter blev det soffliggar-söndag innan jag orkade ta mig upp i sadeln och rida en runda. kvällen inleddes med ett pass badminton innan jag fjäskade till mig min favorit thaisoppa som jag glufsade i mig samtidigt som jag synade solsidan. somnade gjorde jag kort därefter, i soffan över min mysiga vän. min helg får tio av tio toasts!

sober saturday

2011-02-12 x 09:16:19


igår somnade jag riktigt gott efter en timme på gymmet, en varm dusch och slutligen "due date" (sevärd, men långt ifrån något av det bästa jag sett) tillsammans med gossigt sällskap. nu har jag varit vaken sedan hav nio och planerar att väcka min partner med lite frukost på sängen (tacos & cola). sedan ger vi oss i kast med "love and other drugs", godmorgon.

RSS 2.0