HOPE

2010-09-17 x 21:45:44

ASH VIRGIN

2010-09-15 x 10:31:48


är grymt sugen på att införskaffa mig ett par ash - virgin shoes. de finns i hur många färger och material som helst, det är bara att välja och vraka. färgerna ovan och även ett par smutsgrå är de som fallit mig i smaken, ganska neutrala men ändå fräcka. födelsedag snart juu...

WISH LIST

2010-09-13 x 10:34:06

tre veckor och en dag before the d day och hög tid att påbörja årets wish list! här ser ni några potentiella kandidater som för tillfället ligger tio-i-topp.

en väst/poncho i wrapmodell med dekorativ brosch, helt perfekt att svepa om sig en ruggig höstdag.

en optimal mindre väska med axelrem i rosa mocka, perfekt då man bara behöver ha plånbok och mobil på släp i snygg förpackning. unik kuvertmodell och dragkedjor med tofsar.. - så mycket jannie!

EUROPEAN CULTURE

2010-09-13 x 08:10:23

världens finaste leggins kommer från european culture! fick dem visade för mig när jag letade efter ett par tightare byxor och fastnade för dem ganska ordentligt. med material som både ser ut och känns fantastiskt, coola detaljer och fina färger får det lov att kosta lite extra.. men dessa springer tyvärr iväg upp emot tusenlappen, lite för bra för mig med andra ord. 

du som känner likt mig, det finns (eller fanns i alla fall) en budgetvariant på gina tricot för ungefär 200:-

RINGAR

2010-09-12 x 08:36:16

helt fantastiska ringar från net-a-porter, håller ni inte med? min ormring från rock by sweden tappade en sten, så nu är den på lagning.. ringar är definitivt, helt utan tvekan de snyggaste accessoarerna man kan bära. speciellt om man har smala fingrar och fina naglar.

jag har dessutom kommit på att jag är alldeles för aktiv för att vara en bra bloggare, tiden till att slå sig ner för att skriva - den finns inte i min värld. jag kommer inte heller lova bättring då jag har så många viktiga projekt att hålla vid liv så bloggen följer för tillfället med som en pulka på släp i min uppförsbacke. tack för att ni fortsätter läsa!

11 SEPTEMBER

2010-09-11 x 08:16:43

spenderade en trevlig kväll i domsten, för att i sällskap med många andra fira min kära vän wilhelm utterström. i bild ovan så ser ni mitt lilla fredags-projekt, next up är risk ettan i malmö om sisådär två timmar.


2009-04-05

2010-09-07 x 12:52:16


jag reflekterar över hur man bör definiera ordet "perfekt". vad det innebär att vara perfekt och vem som är kapabel till att avgöra vem som får räknas till denna kategori. för att sedan lyfta frågan till en annan nivå.. syftar verkligen ordet perfekt till någonting positivt? jag skulle vilja påstå att det perfekta är att vara operfekt. i min värld är definieras perfekt som en personlighet som inte går att kategorisera, en karaktär så speciell att ingen kan sätta fingret på vad det är som är så speciellt. innebär det resonemanget att två operfekta människor blir negativ? jag vet faktiskt inte, matematik har aldrig varit någonting för mig.. 

kolboda

2010-09-05 x 23:30:22


imorgon åker jag med som serveringspersonal och coach under procivitas-ettornas läger uppe i kolboda, det ger mig duktigt med flash-backs och ger mig även "spola tillbaka tiden-känslan". vi åker hemifrån vid sex på morgonen imorgon och med en tio timmars arbetsdag är jag mer än redo för att krypa ner i min mysiga säng. troligtvis blir ja utan internet fram till onsdagkvällen, lite mindre läsning för er goda vänner. nighty!

magic mouse

2010-09-04 x 22:44:51

visiten i malmö berikade mig med ett par grymma jeans från ralph lauren & även fenomenet ovan.. en trådlös mus till my best friend, mac book. den eleganta, knapplösa glasytan gör att det känns extra lyxigt att bänka sig framför datorn. jag är så mycket för detaljer!


QUOTE

2010-09-04 x 22:24:45

världens nyaste IKEA

2010-09-04 x 22:06:58


idag besökte jag världens nyaste ikea, allt såg precis ut som det brukar fast i ett gigantiskt format och med ett tidskrävande labyrintsystem. det var dock en ganska trevlig intuition, med bilden ovan i baktankarna. jag är helt överförälskad i den nya badrumskollektionen! helt underbara parfymflaskor och skålar, det skriker jannie om hela kollektionen. ibland önskar jag att jag hade ett helt hus att inreda..


NANO

2010-09-02 x 14:45:34
jag älskar apple 
& den nya fina nanon ...

BLÅTT

2010-09-02 x 14:44:07

en oönskad sen födelsedag gör att min påverkan under årets röstning är lika med noll. jag hade dock gärna framfört min åsikt genom en röst, en blå sådan. varför? jo, främst för att moderaterna gynnar de framgångsrika och till den kategorin räknar jag oavkortat mig själv. visst ligger det en del ego i min åsikt, men på fullaste allvar.. om jag sliter och kämpar vill jag inte jag behandlas på samma villkor som de loffiga människorna som ligger hemma på soffkanten - no way. sköter man sina kort rätt, då skall man få cred för det!

PCCAC

2010-09-01 x 15:06:31


istället för att fokusera på att komma på en klockren idé så sitter jag och funderar över varför man aldrig kommer på de allra bästa idéerna när man är i fruktansvärt stort behov av dem. sammanfattningsvis är jag i stort behov av en ordentlig snilleblixt.

låt oss byta ämne.. om en stund börjar pccac-mötet, det första för i år. någonstans inom mig överväger jag att söka in på någon skola i NY, kan inte ens i mina drömmar föreställa mig hur det hade varit att sätta sin fot på princeton university..

RSS 2.0